Tandheelkundige behandelingen

Vrijwel iedereen weet dat met een regelmatig controlebezoek aan de tandarts eventuele gebitsproblemen worden voorkomen. Door twee keer per jaar naar de tandarts te gaan, zorgt u ervoor dat uw gebit in een uitstekende staat verkeert en blijft. Mocht onze tandarts bij een controle toch problemen signaleren, kan hij of zij u doorverwijzen naar een specialist binnen of buiten de praktijk. Bij Tandzorg Groep kunt u voor diverse tandheelkundige behandelingen terecht: we zijn van alle markten thuis!

Tandheelkundige behandelingen bij Tandzorg

Onze mondzorg gaat verder dan alleen controles. Ons team van (gespecialiseerde) tandartsen, assistenten en mondhygiënisten kan u ook helpen met:

Vragen over mondzorg

Heeft u angst voor de tandarts? Wilt u weten op welke leeftijd u uw kinderen voor het eerst mee kan nemen? Heeft u erg veel kiespijn? Of wilt u uw gebit beschermen bij het sporten? Vraag het een van onze medewerkers, zij kunnen u meer informatie geven. Neem gerust contact op met een van onze praktijken per mail of telefoon.

Maak een afspraak

Uw gebit is bij ons in goede handen. Maak hier een afspraak met een tandarts in een van onze 8 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland.