Reviews op Klantvertellen.nl

Peter 14/11/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Jolanda 13/11/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Corry 12/11/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Linda 10/11/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Super lief voor de kinderen!!

Albert 10/11/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

snelle en goede behandelingen

J.J. 9/11/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

goed en vriendelijke behandeling

T C en S J M 7/11/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Alles is altijd perfect. Voorlaatste keer moest een kies getrokken worden en ik dacht schiet eens op begin nu eens en toen was het al gebeurd, niks gevoeld. Fantastisch.

Carlo 1/11/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Goed

Robin 18/9/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Anne 26/8/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Professioneel, vriendelijk en zorgvuldig. Heel fijn.

Olivier 25/8/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

marjolijn 24/8/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Sinds ik hier kom als patiënt, ben ik heel tevreden.

Leen 22/8/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

We zijn al een aantal jaren patiënt bij Tandzorg Delft en we zijn tot nu toe heel tevreden over zowel de behandeling als de communicatie. Transparantie ook over de kosten van een behandeling.

Mariska 21/8/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

WC in de wachtkamer mag wel schoner. In restaurants is de WC ook het meetpunt van hoe schoon de keuken is.

Cassio 21/8/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Alexander 16/8/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Ben dik tevreden met Tandzorg Delft.

roxanne 26/7/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

super vriendelijk personeel, ben snel en netjes geholpen. moest naar de tandarts omdat ik enorme kiespijn had. kon de zelfde dag nog terecht. moest een diepe vulling laten maken. aangezien in erg angstig ben vond ik dit geen pretje. alles werd netjes uitgelegd wat ik heel prettig vond. assistente bood mij haar hand aan om in te knijpen omdat ik het zo spannend vond dit is een fijne gerust stelling. ik zou zo iedereen er naar toe sturen. ben ook met mijn kinderen hier naar toe gegaan. zij worden spelende wijs weg gemaakt op de stoel. en krijgen als ze hun tanden hebben laten zien een kadotje.

Michelle 5/7/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Vriendelijke tandarts, Noemi Romero in Houtwijk, zeker voor angstpatiënten

Chantal 3/7/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Wat een vriendelijkheid bij Tandzorg Vlaardingen. Mijn angst voor naar de tandarts gaan is een stuk verminderd. Er werd geluisterd en heb pijnloos een behandeling ondergaan.

Peter 21/6/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Prima en snel geholpen

Thom 20/6/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Altijd vrolijk, vriendelijk en vooral vakbekwaam, laatste keer moest kies er uit en verdoff te zijn dacht ik schiet nou eens al dat gefriemel maar toen was kies er al uit. Hulde

Sandra 30/4/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Marcus 10/4/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Bettie en Hans 6/4/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Ingevuld namens twee personen, van de namen van de tandartsen. Het waren in beide gevallen dames.

Jolanda 6/4/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Mijn ervaring met Tandzorg Delft is: ze stellen je op je gemak en zijn altijd vriendelijk en beleefd.

Rob 15/3/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Uitstekend. Wachtruimte erg krap

Bisram 19/1/2017

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Alles ok

12/12/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Na een vier jaar geleden behandeld te zijn en niet meer op controle geweest te zijn kon ik direct terecht toen ik tandpijn had. Binnen een paar dagen had ik een pijnvrije mond! Voor nacontrole moest ik helaas weer afzeggen omdat ik voor werk naar buitenland moest. Werd gelijk een plekje gemaakt zodat ik nog nacontrole kreeg. Super bedankt

aukje 23/11/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Prima service

Cees 17/11/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Na 36 jaar bij tandarts v.d.Hil patient geweest te zijn en hij stopte met zijn pratijk gaf hij mij het advies over te gaan naar Tandzorg Delft Centrum. Daar heb ik absoluut een spijt van. Hier wordt door tandarts Giorgia Andrisani en de assistenten uiterste zorg aan mij besteed. Ook wordt er professioneel tandzorg en advies gegeven voor wat er nodig is aan mijn gebit en wat de mogelijkheden voor verbetering zijn. Hygiene is hier wat je ook kunt zien,..vanzelfsprekend! Kortom,..ben zeer tevreden om door de bekwame en vriendelijke tandarts v.d.Hil naar een nieuwe zorgzame vriendelijke tandarts met humor te zijn doorverwezen. Dit is Klasse tandzorg voor mij!

Andre 4/11/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Anja 31/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Alicja 24/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

A.M 23/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Professioneel.

Ad 22/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Oplossingen voor "problemen" worden samen besproken, waarna een advies van de tandarts volgt. Gemaakte afspraken worden ook nagekomen. Goede sfeer.

Andre 21/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Duidelijke uitleg, geen onverwachte dingen. Ik krijg goede antwoorden op mijn vragen. Er wordt altijd gevraagd of ik eventueel verdoving wil.

Joop 20/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Vanwege pijnklachten weer eens in de armen van de tandarts gedreven. Na een aantal behandelingen de zaak weer op de rit en ben zeer tevreden met de resultaten. Zeer tevreden over de benadering van het team en de behandeling. Een tandarts die haar vak verstaat; respect voor deze dame. Alodia Capilla.

Anneke 4/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Arie 4/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Vriendelijk en gastvrij.

Adriaan 3/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

arjan 3/10/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Vriendelijke tandartsen.

Annette 24/9/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Fijne ervaringen met deze tandarts en assistenten

A.H. 23/9/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Vindt ze allemaal van balie tot aan de tandarts vriendelijk, hartelijk en zorgzaam.

Aard 23/9/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Alireza 22/9/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Ik ben wel tevreden met mijn tandarts. Ze doet alles heel fijn en netjes.

P 21/9/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

katja 31/8/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Wanneer ik onverwachts pijnklachten heb of er is een vulling uitgevallen, kan ik snel bij tandzorg terecht voor een behandeling. tijdens een behandeling wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Dat is prettig.

Danny 25/8/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

prima in orde

Peter 4/8/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Geweldig fijne tandarts! Legt goed uit wat hij doet en levert kwaliteit. Net een meervoudige behandeling gehad ivm een afgebroken kroon. Albert kan zeer goed verdoven en een wortelkanaalbehandeling is daarmee eigenlijk een fluitje van een cent. Heeft goed rekening gehouden met hoogte van de kroon. Vandaag geplaatst en zit als gegoten. Service en behandeling echt top (wetende dat ik ook absoluut mindere ervaringen heb gehad met tandartsen in de regio en het ook geen hobby van mij is)

B.J. 26/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

De nieuwe tandarts die ik heb A.C. is heel erg goed. De vorige R. vond ik ook goed. Bij pijnklachten kon ik vaak direct komen. Ben blij met de nieuwe tandarts.

Jc 24/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

F.J. 24/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

ter behoud van een hoektand een wortelkanaalbehandeling gehad. Perfect gegaan , behoudens normale napijn na de behandeling . Goed voorgelicht door de tandarts.

Priya 14/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Ik ben zeer tevreden over de manier van behandeling en vriendelijkheid van de tandarts en de tandartsassistent.

Henk 12/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Vriendelijke tandarts die deze angsthaas op de één of andere manier gerust weet te stellen. Kleine reparatie werd direct uitgevoerd. Prettig, want in één keer klaar.

Fred 11/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

rinske 11/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

ik ben zeer tevreden en wordt altijd goed geholpen

Simon 4/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Goed

Jan 1/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Ik en mijn vrouw zijn al jaren bezoekers van uw centrum(ook bij uw vorige eigenaars).Wij zijn zeer tevreden.Vooral dat men bij de receptie bij een (controle)bezoek ons direct bij naam begroet en ik weet zeker dat dit bij alle andere bezoekers het zelfde plaats vind. Verder mag ik aannemen dat alle groene bars en verdere antwoorden overtuigend zijn? Chapeau!

Dick 1/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Fons Scholten is mijn tandarts geweest vanaf zijn start als tandarts in Vlaardingen. Wat mij betreft een enorm gemis dat juist híj niet meer werkzaam is bij uw organisatie. Overigens zijn de eerste ervaringen met zijn vervanger (Mauri) wel overigens heel erg prettig

Mehdi 1/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

John 1/7/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Service is goed als er iets is en ik bel kan ik heel gauw terecht en wordt goed geholpen

Albert 30/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

F.P.E 30/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Erg goed, maar actie op de nieuwe afspraken.

Tom 27/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

De beide dames zijn allervriendelijkst, tonen buiten hun werk interesse in mij d.m.v. een gezellige kout en maken daarom het bezoek aangenaam, in hoeverre is een bezoek aan de tandarts als aangenaam kunt beschouwen. Daarnaast heeft mijn ervaring geleerd dat ze het grondig doet. Ik hoop overigens wel dat ik de juiste naam heb gekozen?

Anna 27/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Cor 26/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Heel goed, waarbij opgemerkt dat de tandartsassistente actief meewerkt.

Wim 23/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Tandarts Naila vormt tezamen met haar assistente een goed koppel

Marga 23/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

prima zorg

Aant 20/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Erna 18/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Prettige sfeer, vriendelijk team, professioneel.

Peter 14/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

leuke relaxte praktijk, heel veel aandacht voor de communicatie, wat gaan ze doen, waarom etc. Nieuwe apparatuur, tandartsen en mond hygiënisten die de laatste technieken kennen (naar mijn idee) Efficiënte afspraken, herinnering via sms.

Edith 12/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Zeer vriendelijke zorg voor onszelf en onze kinderen. Vooral de kinderen worden stap voor stap meegenomen in de stappen van de behandeling. Onze kinderen gaan er zelfs na een gaatje zonder problemen naar toe.

Johan 11/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Goede en correct

Peter 9/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Koos 8/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Er wordt bij de controle beurten, gebit screening gedaan. Je krijgt een duidelijk beeld van de beoordeling van het gebit. In overleg wordt de voorgestelde behandeling uitgevoerd. En heel fijn dat vooraf de behandeling de mondhygiëniste eerst het gebit reinigt en advies meegeeft.

A 6/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Prima geholpen en voelt goed.

Marco 2/6/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Toppers

denise 25/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Fijne praktijk met netjes een herinnering voor je afspraak. Wel wat wisselingen van tandartsen maar prettige communicatie hierover. Praktisch dat de mondhygiëniste ook in het pand zit.

Tanja 25/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Bij de controle heel aardig en geen onnodige dingen. Na het afbreken van een stuk tand kon ik direct komen. Ik was bang voor een kroon, maar zij vertelde dat ze het op een goedkopere manier kon herstellen en deed dat direct.

Jolanda 22/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Voor een lange tijd een tandarts gehad en die moest er helaas mee stoppen en dat betekent dus een andere tandarts zoeken maar na een hoop goede verhalen gehoord te hebben ben ik beland in hoek van Holland bij deze super vriendelijke meid. Luistert goed naar je en neemt ook de tijd als je even wilt stoppen je merkt dan ook dat zij dit niet vervelend vind.

willem 17/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Erg vriendelijk man, zeer goede behandeling professioneel bezig. Rust van karakter en hij neem de tijd voor jou. Niet even snel vlug handelen, een goede communicatie. Netje een A4 in handen gekregen met een overzicht van de behandelingskosten. Nu kan ik op de website van mijn verzekering zien, wat ik eventueel zelf moet betalen. Ik wil iedereen deze tandzorg team van harte aanbevelen.

Sjef 10/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Vriendelijke en vakbekwame tandarts(en) en dito medewerkers c.q. tandartsassistenten.

Peter 7/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Prettige sfeer en vriendelijke mensen en goede behandeling

jan 4/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Op het moment dat ik de praktijk binnen kwam , werd ik al vriendelijk te woord gestaan door een vriendelijke jongedame die mij veel informatie kon geven over de tandheelkunde. Eenmaal binnen de behandelkamer ben ik erg aardig en kundig geholpen door de tandarts en haar assistente. Ik liep nogal tegen een paar problemen op bij mijn vorige tandarts en zij heeft dit allemaal netjes opgelost.

Peter 4/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

M 3/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Is prima

Kees 3/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Al vrij lang niets meer gehoord. Gewoonlijk werd ik op de halfjaarlijkse controle geattendeerd. Ik ga nu een poging wagen om zelf een afspraak te maken. Ik herinner me bij het laatste contact dat het volledig fout ging, nadat mij onterecht werd verweten, niet verschenen te zijn op een afspraak. 'Loes had dat niet correct afgehandeld', aldus de tandartsassistente. Vandaar de minpuntjes bij communicatie en service.

mARTHA 3/5/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Ik vind het vervelend dat ik aldoor anderen tandartsen kreeg. laatste vulling ben ik niet tevreden over, en ik heb een plaatje met 4 tandjes die ik niet goed vind ik heb het er over gehad is al eens aangeslepen maar ik kan dit niet in mijn mond hebben de hele dag heb ik het uit alleen in de nacht doe ik het aan omdat ik dan slaap en niet voel zodra ik wakker ben haal ik het er uit ben ik blij als het er uit is. Ik heb nog nooit geklaagd maar loop al een poosje met dit probleem en toen ik het zei werd er niet veel op gereageerd hoop dat U me dat niet kwalijk neem, ze zijn echt vriendelijk maar hoop dat op gelost word niet bijschaven maar een andere oplossing . Dank voor alles. mevr. M. Grootveld. groet.

Tom 28/4/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Goede behandeling, wordt altijd snel geholpen, wel al veel wisselingen meegemaakt in tandart. Jaren terug bij Van Nierop, zo een tandarts hoop ik nooit meer te krijgen. Had meestal een ander en ben gelukkig maar 1 keer bij Van Nierop geweest.

Michel. Th C. 25/4/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Wij zijn zeer te vrede

F 24/4/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

We komen altijd met het hele gezin Heel vriendelijk en zorgzaam voor iedereen en heel professioneel en uitstekende kwaliteit

Claudia 22/4/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Ben zeer tevreden over de praktijk, de service en de behandelingen. Afspraken inplannen op de door mijn gewenste tijdstippen is geen enkel probleem.

Dick 8/4/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

zeer gedegen vakkennis zeer behulpzaam en allemaal zeer vriendelijk ook de ass.anissa zal bij iedereenaanbevelen

Cor 4/4/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

kees 24/3/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Super lieve tandarts voor kinderen en met de nieuwe inrichting van de praktijk oogt dit een stuk professioneler. Erg vriendelijk personeel die ook wel van een grapje houd. Snelle service met de telefoon en altijd DUIDELIJK ook erg fijn !

Eugene 23/3/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

mijn ervaring is goed wel is het zo dat het personeel steeds een andere bezetting heeft

Riet 15/3/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Ben heel tevreden over tandzorg. Vriendelijk personeel en geen lange wachttijden.

Cliff 2/3/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Geen straf om hier naar de tandarts te gaan

Dika 29/2/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

H 26/2/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

zeer goed tot uitstekend en dat komt zeker mede door Alie, de assistente, die ik al jaren ken

C. 26/2/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

3 Onderwerpen zijn door mij als n.v.t. aangemerkt. Ik ben namelijk van mening dat deze niet door een klant (patient) goed te beoordelen zijn gedurende de behandeling. Deze vragen zijn dus zeker niet als verplicht te stellen.

nettie 20/2/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Snelle afspraak mogelijk (ook in nood). Goeie herinnering hieraan daags ervoor. Je wordt goed op je afgesproken tijd geholpen, dwz geen wachttijd. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Door de tandarts wordt de tijd genomen om te bespreken wat nodig is. Zeer redelijk in de prijshantering. Goed meedenken, goed adviseren. Erg tevreden.

Tim 19/2/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Er wordt adequaat en geluidloos (praten) gewerkt

Evert 10/2/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Alles heel goed. Ook de mogelijkheid via de computer de afspraakdatum te bepalen. Prima.

Cees 8/2/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Met plezier ga je naar deze vestiging,leuk en vriendelijke ontvangst,tandarts voortreffelijke dame met zeer goede vakkennis e.d. Iedereen heeft een eigen mening als je alles leest,maar goed,ik ben tevreden duidelijke communicatie visa versa,en dat is eigenlijk het proces binnen de gezondheidszorg waar het om draait ,duidelijk neem dit mee in de jullie bijscholing voor het personeel ! En vertel duidelijk wat het behandelplan is volgens de HKZ normen , nogmaals een aanbeveling, en het HKZ certificaat aanvragen..... Ik ben tevreden en daar gaat het om.ga zo door !!!!

Ton 29/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

philip 26/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

geen

Evelien 25/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Bert 25/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Nico 23/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Alexander 21/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

I've been very happy with the help I got from Tandzorg Rotterdam.

WIM 20/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Klantgerichte praktijk die bij afspraken meedenkt in richting van wensen van klant. Behandeling wordt doorgaans goed uitgelegd.

Nancy 18/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

De wachtruimte vind ik alleen een niet passende plek. Er zitten allerlei patiënten door elkaar. Het voelt als een afstand met tandarts en client.

Jan 16/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Goede tandarts praktijk. Goede service. Vriendelijk. En ze proberen je niet uit te zuigen.

Elly 13/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Adriaan 13/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Zeer tevreden.

Anton-Jan 13/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

gerard 12/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

ging vroeger niet graag,maar dat is nu verandert in positieve zin

eelco 11/1/2016

  • Communicatie
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Heel goed, en vriendelijk.

Kees 11/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Perfect

Elsbeth 7/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Prima tandarts en assistente. Zeer ervaren en professioneel. Ook goed met kinderen. Ik ben erg tevreden over deze tandarts praktijk.

Jan 7/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Uiterst correct en proffesioneel

Nsimba (Juliènne) 2/1/2016

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

na iedere bezoek ben ik tevreden op de manier waarop ik word ontvangen en behandeld

Lijda W. 28/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Over het algemeen , prima. Alleen bij mijn laatste controle had ik twijfels over een kies, en dat meldde ik. Op dat moment werd er niets meegedaan. Kort daarna brak de kies en ontstond er een ontsteking. ik kreeg een antibiotica kuurtje en een nieuwe afspraak bij een tandarts in Delft die gespecialiseerd is in wortelkanaalbehandeling. Hij vond het niet waard om een wortelkanaalbehandeling te doen ( in overleg met Ana)en heeft de kies gevuld met een noodvulling en weer een nieuwe afspraak bij Ana .In tussen was er van de noodvulling weer het een en ander afgebrokkeld en deze heeft Ana weer op nieuw gemaakt. Nu een afspraak bij een tandarts in Vlaardingen met de vraag wat gaan we verder doen... Mijn vraag is...had het ook anders gekund? Ik vind het best omslachtig allemaal... Nogmaals ik ben zeer tevreden hoe Ana werkt....!!

Wim 26/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Uitstekende deskundige behandeling. Open en alerte communicatie met betrekking tot het maken en volgen van afspraken en over behandelingen en follow up. Parkeergelegenheid niet altijd optimaal. Moeten wachten in de verkeersruimte is soms storend.

peter 24/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Wiebren 23/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Jolanda 23/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Dirk 23/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Professioneel en vriendelijk

sandra 23/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

veilg en vertrouwd,zeer vriendelijk

Fey 22/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Natasja 22/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

richard 22/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Peter 21/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Nathalie 20/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Ik heb nu gewoon een super tandarts.. Dat is welleens anders geweest voordat ik hier kwam.

mardie 17/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Heel vriendelijk.

Nerea 15/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Vera 15/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Een erg vriendelijke en professionele tandarts en tandartsassistente!

John 14/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

perfect geholpen bij het vullen van een kies. zonder verdoving totaal niets gevoeld.

Joyce 14/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Altijd vriendelijk en heel goed met kleine kinderen!!!

irene 11/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Professionele en zeer vriendelijke tandartsen en assistentes.

Theo 11/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Een kies is in het verleden niet goed behandeld daar heb ik nog steeds last van dat is een jaar geleden

Arthur 11/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

J.M.F.J. 10/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Heel fijn, alleen is het moeilijk om een afspraak via internet te maken.

Wendy 10/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Dhr.J.Boer en Mevr.E.Boer-Steffers 8/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Wij zijn 22-09-2015 als nieuwe patienten,bij Tandzorg Savalle gekomen. Uiterst vriendelijke mensen,omdat we 2x achter elkaar op andere data zijn behandeld,is onze welkomst korting erbij ingeschoten. Ze boden excuus aan,en bij onze volgende controle,word deze alsnog verrekend. Van onze kant krijgen ze de warme douche. Met vriendelijke groet, Men.J.Boer en Mevr.E.Boer-Steffers

Els 7/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Simone 6/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Fijne praktijk (jammer dat er geen goede plek is om je fiets te parkeren)

Mamadou 4/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Dr. Naila is heel professioneel en vriendelijk. Ik was totaal op mijn gemak. De Verdoving verliep heel glad en ik voelde tijdens de behandeling helemaal geen pijn. Ze heeft mij van een pijn verholpen waarmee ik al een tijdje liep.

Gerardus Maria 4/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

De taal is vaak een probleem de rest prima

Taco 4/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Erg prettig en persoonlijk

Sacha 3/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Uitstekend, je krijgt ook altijd een paar dagen voor je afspraak nog een sms dat vind ik heel prettig. Verder worden we op tijd geholpen en vriendelijk ontvangen en is Atenea altijd duidelijk over wat zij doet en waarom. Ook mijn kinderen gaan graag naar haar toe! Een fijne tandarts!

Saad 1/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Met name de mondhygiëniste levert prima werk.

1/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

1/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Rob 1/12/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Marja 29/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Nelly 28/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Mijn kies was gebroken en ben heel goed behandeld . heel vriendelijk en wordt goed naar je geluisterd . Ben nu heel blij met mijn nieuwe kroon

Martien 27/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

De halfjaarlijkse controles worden zorgvuldig uitgevoerd en de behandelingen doeltreffend en professioneel. Dat alles in een vriendelijke atmosfeer.

Rob 27/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Fons Scholten is een zeer fijne en erg professionele tandarts. Afspraak loopt nooit uit, wordt altijd op tijd geholpen.

Peter 26/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Naila is een echte vakvrouw samen met haar assistente. Ze komt heel rustig en kundig over. Ze luistert eerst aandachtig voordat ze haar onderzoekt en haar oordeel geeft. Ze vertelt altijd wat zij gaat doen en waarom en wat het effect zal zijn van de behandeling. Bij twijfel over een mondprobleem schroomt ze niet een second opinion aan haar collega te vragen . Dit vind ik getuigen van grote professionaliteit. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Nout 26/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Prima tandarts

25/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

De tandarts en assistente zijn altijd zo lief en geduldig. Dat is fijn als je kind het spannend vind bij de tandarts. We komen er altijd weer blij vandaan.

Maarten 25/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Alles is in orde

Mark 24/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service

Eindoordeel

8

Mila 24/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Marja B. 24/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Ik heb goede ervaringen bij mijn tandarts. Ik kan eigenlijk verder niets toevoegen aan de rubriek "rapportcijfers".

Madelon 23/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Fons is een superaardige tandarts waar we graag komen. Mijn zoontje vindt het zelfs leuk om naar hem te gaan! Is erg prodessioneel met nieuwe technieken e.d maar nog belangrijker is dat hij deze ook uitlegt en je echt serieus neemt.

Cock 22/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Prima

Maarten 22/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Marja 20/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Marina 20/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

JOHN 19/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Sandra 19/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Altijd goed behandeld, geen klachten.

Marianne 19/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Prima tandarts. Als het uitloopt, wordt er gebeld of je later kan komen. Heel prettig!

marjorie 18/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Mariëtte 18/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Naila is altijd vriendelijk en luistert goed naar mijn aanwijzingen als het gevoelig is. Ze legt heel duidelijk uit wat er wel/niet mis is. Ik vind Naila ontzettend fijn om als tandarts te hebben.

m.h.j. 18/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Wordt zelfs 1 of 2 dagen van te voren geattendeerd op de afspraak

Karen 18/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

jan 16/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

gewoon goede zorg!

Jolanda 16/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

John 16/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Zeer goed

Hans 16/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Goede behandelingen

janny 15/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

jasper 14/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

ik heb een top tandarts. Ze veroordeelt niet en is begripvol. Ik ga binnenkort verhuizen maar blijf bij haar praktijk.

13/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Zeer goede verzorging en vakkundigheid van de mondhygiëniste en tandartsen. Helaas hebben meerdere verschuivingen bij de tandartsen plaatsgevonden.

Lida 12/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Jean 11/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

jawad 11/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

ik ben tot nu toe tevreden

Jos 11/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Gerard 10/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Als nieuwe patiënt was een afspraak meteen mogelijk voor een wortelkanaalbehandeling. De communicatie tussen tandarts en assistente verliep zeer professioneel , elke volgende stap in de behandeling werd aangegeven wat ik als prettig ondervond. De behandeling verliep in drie sessies binnen een week. Na afloop werden mij enkele adviezen gegeven omtrent mondhygiene ed. De mij geadviseerde specialist voor mondhygiëne zorgde voor een uitstekende nabehandeling

Jolanda 10/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Wat ik als prettig ervaar is dat Giorgia de tijd neemt voor Enzo die toch wel een beetje bang is voor de tandarts. Ze legt alles rustig uit wat hem ook op zijn gemak stelt

hans 10/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

De cijfers spreken voor zich. Ik kom nog steeds niet echt voor mijn plezier bij de tandarts maar de club maakt het wel dragelijk Ik kan eigenlijk alles met het hoogste cijfers waarderen maar dan blijft er geen uitdaging over.

Johan E. 10/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Mw. Atenea is een deskundige tandarts, geduldig en luistert met aandacht naar de wensen van de patient. Legt bovendien uit wat de behandeling inhoudt en denkt mee of het kostenplaatje in verhouding staat met het behandelplan. Verder is zij klantvriendelijk en zeer open wat de relatie tandarts/patient gaandeweg bestendigt.

Henk 10/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Ben erg tevreden.

Nanny 9/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Ben gewoon zeer tevreden ga zo door met deze goede zorg

farah 9/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Een tandarts die zn vak goed verstaat. En mensen erg goed op gemak stelt.

E.C. 8/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Ik ben dor Tamara behandeld Heel goed daarna een controle gehad van een ander tandarts,dus n.v.t.

hans 6/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Anja 6/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

zie er altijd tegenop om te gaan (ervaringen uit het verre verleden), maar ga er altijd weer opgelucht en zonder pijnervaring weg!

Yvonne 5/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Prettige en zorgvuldige behandeling en altijd vriendelijk

Frans 4/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Edwin 3/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Ik heb aan Fons Scholten een zeer vriendelijke en sociale denkende tandarts , die tevens erg professioneel is. Ik zou hem ook willen omschrijven als een vakman, die zker niet op routine werkt.En hij denkt altijd in oplossingen.

Mabel 1/11/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

10

Bijzonder prettige en ontspannen sfeer. Duidelijke informatie omtrent behandeling.

Dirk 29/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

29/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Wij zijn zeer tevreden over de tandartspraktijk.

Sam 28/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Christa 27/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Een hele prettige tandarts. Heel rustig in de omgang en in de mond! Ook voor de kinderen is het prima om naar de tandarts te gaan.

Jolanda 27/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Fijne praktijk met deskundig personeel

Anouk 27/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Fijne tandarts met vriendelijk en deskundig personeel.

Mart 26/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

9

Blije mensen

Selma 26/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Eerder was ik onder behandeling bij Jorge Moreno. Vriendelijke man, maar met een taalbarrière. Noemi is erg aardig, zacht in haar behandeling en praat vrij goed Nederlands. Dat is prettig. Ook de ondersteunende tandartsassistent is een aanwinst.

zineb 25/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

fatna 25/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

H 24/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Pierre.H.C. 22/10/2015

  • Vriendelijkheid
  • Communicatie
  • Kwaliteit behandeling
  • Professionaliteit
  • Hygiëne
  • Service
  • Wachtruimte

Eindoordeel

8

Tot op heden heb ik een positieve ervaring met Tandzorg Hoek .van .Holland , maar tevens óók met Dhr M.Ransberger. Houden zo voor de toekomst. Groetend : Pierre Bové