header
Tandzorg is een onderneming die zich richt op het bieden van de allerbeste tandheelkundige zorg gecombineerd met de beste service aan haar klanten tegen zo gunstig mogelijke kosten.

Over ons

Waarin we ons onderscheiden

  • Een ongeëvenaarde passie voor kwaliteit.
  • De beste prijs behandelingscombinatie te zoeken.

Het personeel van Tandzorg

In ons bedrijf werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Een aantal van onze tandartsen is gepromoveerd. Bovendien zijn veel van onze tandartsen gekwalificeerd als parodontoloog en als implantoloog. Al onze tandartsen zijn BIG geregistreerd.
Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.

Tandzorg en de collega tandartsen

Vanuit de overheid wordt concurrentie in de gezondheidszorg gestimuleerd. Wij willen de concurrentie met collega tandartsen dan ook graag aangaan. Wij menen ons te kunnen onderscheiden op het gebeid van kwaliteit ten aanzien van medisch handelen, service en klantvriendelijkheid.
Dat wij hierin slagen blijkt dat we in zeven jaar tijd van 0 tot 50.000 patiënten gegroeid zijn en onze klachtencommissie nog nooit een uitspraak heeft hoeven doen.

Tandzorg en de zorgverzekeraars

Tandzorg heeft met alle zorgverzekeraars van enige importantie in ons land een goede relatie.
Onze samenwerking met de verzekeraars in de regio’s waar we actief zijn is uitmuntend. De verzekeraars zijn blij dat we zorg verlenen die mensen zo lang ontzegd is geweest door gebrek aan capaciteit. De meeste zorgverzekeraars moedigen ons dan ook actief aan om nieuwe praktijken te starten in hun gebied.

Ons Postadres

Tandzorg
Ezelsveldlaan 2
2611 RV Delft

Statutaire gegevens

Tandzorg is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Zuid-Holland onder nummer: 50148885
De statutaire zetel in Nederland is:Ezelsveldlaan 2, 2611 RV Delftt.
Het IBAN nummer van de Tandzorg is: NL64ABNA0513234071