header
U bent van harte welkom om patiënt bij Tandzorg te worden. Onze overstapservice maakt het heel gemakkelijk. Wij regelen alles voor u als u dat wilt.

Ik wil mij inschrijven

Gewenste praktijk

Aanhef

Voornaam (verplicht)

Tussenvoegsel

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Adres gegevens

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Contactgegevens

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Mobiel nummer

Extra gezinsleden

Aantal extra gezinsleden:


Voorwaarden en belangrijke informatie van de Tandzorg Delft Centrum

• Afspraken moet u minimaal 24 u van te voren af te zeggen, anders zijn wij genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. Indien u verhinderd bent voor uw afspraak dan verzoeken wij u deze minstens 24 uur vooraf te annuleren. Indien de afspraak niet of niet tijdig (uiterlijk 24 uur) tevoren is afgezegd, kan volgens de wettelijke regels voor de tandheelkunde de vrijgevallen tijd in rekening worden gebracht tot 100% van het bedrag van de voorgenomen behandeling of € 2,00 per minuut. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat in de gereserveerde tijd geen andere patiënten konden worden behandeld of andere werkzaamheden konden worden verricht.

• Famed verzorgt onze factoring. Wat betekend dit voor u? De facturen en betalingen worden verzorgd door Famed, een betrouwbaar en gespecialiseerd facturatie bedrijf. Zo kunnen wij ons voor de volle 100% inzetten voor u als patiënt. De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Famed. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (eigen bijdrage) nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.