Cosmetische behandelingen

Tandzorg Groep is naast reguliere tandheelkundige behandelingen ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Heeft u verkleurde, kapotte of scheve tanden? De tandheelkundige technieken van nu maken het mogelijk om oneffenheden of kapotte tanden weer mooi wit, heel en recht te maken. Met een stralende lach als resultaat.

Lach de wereld weer toe na een cosmetische behandeling!

Facings

Het plaatsen van een facing is een mooie en simpele manier om scheve of vergeelde tanden te verbergen. Ook maakt een facing kleine beschadigingen als afgebroken tandhoekjes onzichtbaar. Zelfs een spleetje tussen de tanden is op die manier niet meer te zien.

In sommige gevallen moet een verzwakt of aangetast gebitselementen vervangen worden door een vaste kroon. Wanneer u een of meer tanden en kiezen mist, vullen we deze mooi aan met nieuwe tanden en kiezen op implantaten of met een vaste brug.

Tanden bleken

Zijn uw tanden in de loop der jaren verkleurd door bijvoorbeeld het drinken van koffie, thee en wijn of door het roken? Dan kunnen we ook uw tanden bleken. Uw tanden worden dan verschillende tinten lichter. Informeer bij uw tandarts of uw gebit hiervoor geschikt is.

Vullingen

Is uw gebit al mooi, maar wilt u wel af van die oude donkergrijze vullingen die ze vroeger nog plaatsten? Wij vervangen ze door fraaie witte vullingen.

Cosmetische behandelingen bij Tandzorg Groep

Maak een afspraak met de tandarts om de mogelijkheden voor een cosmetische behandeling te bespreken. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak, bij een van onze 8 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland.